Mama Sopa collectie Mama Sopa douchegel Mama Sopa spons Mama Sopa soap bars

Mama Sopa

Uitgevoerd in opdracht van:Herbapharm, Simavi en Jeroen Tebbe
Team: Con-Fetti: Ina Meijer ( INA_MATT ) & Marjolijn Stappers

Awards: Twee x Genomineerd voor de ADCN lamp 2014

Mama Sopa is een serie zeepproducten voor het goede doel. Deze serie is ontworpen en geproduceerd ter ondersteuning van de hygiëne projecten voor moeders door Simavi. De zeeplijn bestaat uit douchegel, handzeep, een zeepbar, een washand en een Mama Sopa spons. Samen met Jeroen Tebbe heeft het ontwerp team de naam en de geuren bedacht; Sparkling Ginger, Spicy Orange en Bubble Blue.Het dessin op de verpakking
zijn niet alleen de ogen van Mama Sopa die een oogje in het zeil houden, maar ook bacteriën die je onder de douche weg wast. Tijdens het wassen, help je moeders in andere landen hun kinderen te beschermen tegen ziektes. 
Mama Sopa kan je gewoon bij je thuis laten bezorgen door het te bestellen op bol.com. Als je wilt weten waar Mama Sopa in jou buurt wordt verkocht, kijk dan op mamasopa.nl

Projects

FOPF - MAFIFA

Mafifa_affiche

Afgelopen week hebben we met een kleine NL delegatie voor de eerste maal de Fuck Off Poster Factory Project gedraaid aan de University for the Creative Arts in Canterbury. Deze pressure-cooker style week draait om 'negatief' engagement en frustraties omzetten in constructieve en oorspronkelijke visies en ontwerpen. 

Voor dit project hebben Marjolijn Stappers en Vos Broekema de handen ineen geslagen voor een serie maatschappijkritische affiches. Het resultaat is niet onopgemerkt gebleven.

Stay Bold Pony Boy

Stay Bold Pony Boy affiche en Publicatie

Stay Bold Pony Boy is geinspireerd op de quote "Stay Gold Pony Boy, Stay Gold" uit de roman The Outsiders van S.E. Hinton.  Door de populariteit van deze roman wordt deze quote gebruikt als urban slang in de States en betekend "blijf puur". Op zijn beurt is deze quote weer geinspireerd op het gedicht van Robert Frost, 'Nothing Gold Can Stay'. Na het lezen hiervan heb ik de quote uit de roman ietsje aangepast. STAY BOLD! 

Louis Karton

Louis Karton - logo

We zijn bezig met een leuke opdracht voor het super succesvolle RagBag. Nieuwe design versies van de Ragbag Tassen, we beginnen simpel met de opdruk. De Louis Karton tas, geïnspireerd op de bijna gelijknamige beroemde tassenfabrikant,  is inmiddels gemaakt als prototype. Hopelijk gaat er snel meer in de ‘maak’. 

Robodock - Feniks

Robodock 2010 - Vuurvogel

In 2010 werd het laatste Robodock event gehouden op het NDSM met Feniks of vuurvogel als thema. Tijdens het event werd deze vuurvogel, waar je een wensbootje van kunt vouwen, uitgedeeld. De bootjes van de bezoekers werden samen met een reusachtige vuurvogel van hout op de laatste avond verbrand tijdens een groot spectakel.

Dat is toch met de computer?

Dat is toch met de computer?

Een tijdje geleden gaf ik een lezing over archetypes en clichés in The Pick Up Club op het NDSM in Amsterdam. Ter aankondiging maakte ik deze poster over het vooroordeel van de grafisch ontwerper als link naar het onderwerp van de lezing.

Miss Marmelade · con-fetti

Miss Marmelade illustratie

Miss Marmelade is crême de la confiture. Speciaal voor in het schap van Restaurant STock kreeg zij een nieuwe look met bijpassende bijouterieën en een fruitige tas. Prêt a porter confiture for Stock rocks!

 

Deadline

Deadline - drawing robots

Starting with no knowledge of programming robots at all, Karel and Marjolijn created the drawing robot "Deadline".This drawing robots make programmed art pieces with black and white ink. Every result is controlled by the restrictions that is set for the robots. Allthough robots are robots, every art piece they make is different. This micro controlled robot is made with a boe bot. It's open source.

RagMan

Ragmanlogo_ Ragbag

Ragman Raised from the Rag. tekst volgt