Bruna_packaging_overview Bruna_mothersday_fathersday Bruna_wrappingpaper_basic Bruna_wrappingpaper_woman Bruna_wrappingpaper_man Bruna_wrappingpaper_kids Bruna_beachbag_summer2013

Bruna Visual Merchandise

opdrachtgever: INA-MATT voor Bruna
team: Ina Meijer, Nico van Diem en Marjolijn Stappers 

Visual Merchandise, pakpapier en cadeauverpakkingen voor Bruna

Projects

Plan to Happiness

Plan to Happiness - logo

Plan to Happiness is een project van Plan Nederland waar je vrolijk van wordt. Het is een webshop waar je geluksarmbandjes kan kopen die gemaakt zijn door vrouwen in Nepal. Daar heeft Plan to Happiness tien vrouwen opgeleid om met liefde deze sieraden te maken. Door een aankoop zet je Plan Nederland en het team in Nepal aan het werk en deel je zo jou geluk. You May Also Like This ontwierp de identity en diverse dessins en verpakkingen voor Plan to Happiness. Er volgt snel meer 

Bruna Kidsweek @ INA MATT

Bruna_Anurbia_piloot

Anurbia is een nieuwe wereld van de Bruna. Hier lees je achterstevoren. Op bruna.nl/anurbia kan je leuke knutselvellen en cupcakerecepten downloaden.  
In samenwerking met Kidsweek ( dé weekkrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar) heeft het ontwerpteam een doeposter ontworpen waar je van alles in kan ontdekken. Een echte Yob Woc bijvoorbeeld of Gnik Gnok. 

Hotel The Exchange @ INA MaTT

Hotel The Exchange graphic design

The Exchange is een initiatief van Suzanne Oxenaar en Otto Nan. Het bestaat uit een hotel ( Hotel the Exchange), een restaurant ( Stock) en tot voor kort een contemporary department store ( Options!) Het hotel, het restaurant en de winkel zijn ingericht door Studio Ina-Matt. Als freelancer assisteerde ik hen met het grafisch ontwerp.

Uit de Keuken van Maass · Con-Fetti

Uit de Keuken van Maass - Logo

Corporate identity, illustraties, typografie en letterontwerp voor Uit de Keuken van Maass. 
Uit de keuken van Maass maakt elke dag verse en lekkere maaltijden die te koop zijn bij onder andere Marqt, De vegetarische slager, Stach, Citizen M, Jumbo en Spar.

Uit de Keuken van Maass, Lekker eten met een goed gevoel!

Louis Karton

Louis Karton - logo

We zijn bezig met een leuke opdracht voor het super succesvolle RagBag. Nieuwe design versies van de Ragbag Tassen, we beginnen simpel met de opdruk. De Louis Karton tas, geïnspireerd op de bijna gelijknamige beroemde tassenfabrikant,  is inmiddels gemaakt als prototype. Hopelijk gaat er snel meer in de ‘maak’. 

Robodock - Feniks

Robodock 2010 - Vuurvogel

In 2010 werd het laatste Robodock event gehouden op het NDSM met Feniks of vuurvogel als thema. Tijdens het event werd deze vuurvogel, waar je een wensbootje van kunt vouwen, uitgedeeld. De bootjes van de bezoekers werden samen met een reusachtige vuurvogel van hout op de laatste avond verbrand tijdens een groot spectakel.

Garbo

Garbo_logo

Logo en corporate identity voor Garbo. Tekst volgt

Het Materiaalfonds

Het Materiaalfonds- corporate identity

Het Materiaalfonds voor Beeldende Kunst en Vormgeving is een onafhankelijke stichting die talentvolle kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid biedt een rentevrije lening af te sluiten voor het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk.