Bruna_Anurbia_piloot Bruna_Kidsweek_Anurbia Bruna_Anurbia_Elvis Bruna_Anurbia_cowboy Bruna Anurbia King Kong

Bruna Kidsweek @ INA MATT

opdrachtgever: INA-MATT voor Bruna
team: Ina Meijer, Nico van Diem en Marjolijn Stappers 

Anurbia is een nieuwe wereld van de Bruna. Hier lees je achterstevoren. Op bruna.nl/anurbia kan je leuke knutselvellen en cupcakerecepten downloaden.  
In samenwerking met Kidsweek ( dé weekkrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar) heeft het ontwerpteam een doeposter ontworpen waar je van alles in kan ontdekken. Een echte Yob Woc bijvoorbeeld of Gnik Gnok. 

Projects

Zwaan, Roadmap to Noord

Zwaan_type_paint

Boekontwerp voor kunstschilder Rombout Oomen. Sinds vorig weekend hangt er het schilderij "Zwaan" als banner op Toren Overhoeks in Amsterdam. Rombout maakte dit schilderij als afscheidscadeau voor stadsdeel Amsterdam Noord. Ter gelegenheid hiervan schreef hij samen met Bas Kok, Anne Marie Hoogland en Noortje de Leij het boek "Zwaan, Roadmap to Noord"; een boek over de geschiedenis van Amsterdam Noord en de connectie met Rombouts schilderij

Hotel The Exchange @ INA MaTT

Hotel The Exchange graphic design

The Exchange is een initiatief van Suzanne Oxenaar en Otto Nan. Het bestaat uit een hotel ( Hotel the Exchange), een restaurant ( Stock) en tot voor kort een contemporary department store ( Options!) Het hotel, het restaurant en de winkel zijn ingericht door Studio Ina-Matt. Als freelancer assisteerde ik hen met het grafisch ontwerp.